Η Αποτοξίνωση αποτελεί το πιο βασικό στοιχείο, σε οποιαδήποτε μορφή Ίασης. Aπευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που θέλει να δει τον οργανισμό του να δουλεύει σε κορυφαίο επίπεδο, αλλά ειδικότερα σε ανθρώπους με βαριά τοξίνωση και χρόνια κόπωση. Το πρόγραμμα λαμβάνει υπόψιν του τις ιδιαίτερες προσωπικές παράμετρους του κάθε ατόμου ξεχωριστά.1η Εβδομάδα: Αποτοξίνωση Εντέρου.
Μην περιμένεις να φύγει η κόπωση και η έλλειψη ενέργειας πρωτού ενεργοποιήσεις και αποτοξινώσεις το έντερό σου. Μην περιμένεις να χάσεις βάρος αν δεν αποτοξινώσεις το έντερό σου. Σχεδόν το 95% όλων των ασθενειών προέρχονται απο το έντερο. Τροφές που επι χρόνια σαπίζουν, δημιουργώντας τοξαιμία, αλλά και τρομακτική επιβάρυνση σε Ηπαρ και Νεφρούς.

2η Εβδομάδα: Αποτοξίνωση Νεφρών.
Είναι ο 2ος βασικότερος δρόμος αποτοξίνωσης μετά το έντερο. Αν δεν δουλεύουν καλά οι Νεφροί, πολλά όργανα υποφέρουν.

3η Εβδομάδα: Aποτοξίνωση Ήπατος (Συκώτι).
Το Ήπαρ είναι το κορυφαίο όργανο αποτοξίνωσης, αλλά και το μοναδικό όργανο που καίει λίπος! Άν θες να χάσεις βάρος, είναι αναγκαίο να έχεις ένα εξαιρετικά καθαρό Συκώτι. Όμως το λίπος είναι και καθαρή ενέργεια! Άρα αν το Ήπαρ λειτουργεί καλά, έχεις αστείρευτη ενέργεια!

4η Εβδομάδα: Αποτοξίνωση Παρασίτων.
Ο Μέσος άνθρωπος κουβαλάει μέσα του περίπου 3 κιλά παράσιτα! Το 1/3 απο τα κόπρανα μας, ανήκουν σε τοξικές παρασιτικές ουσίες! Τώρα που τα Όργανά σου λειτουργούν σε πολύ υψηλό βαθμό, μπορείς να σκοτώσεις παράσιτα που λυμαίνονται το σώμα σου, και κλέβουν τα πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία αφήνοντας τα δικά σου κύτταρα πεινασμένα και αδύναμα.

5η και 6η Εβδομάδα: Ενεργοποίηση Κυτταρικού κύκλου.
Αφού καθαρίσουμε την Εξωκυττάρια και Ενδοκυττάρια περιοχή, μπαίνουμε στην ενεργοποίηση, φτάνοντας στον πυρήνα των κυττάρων: Τα Μιτοχόνδρια. Εκεί που παράγεται το 95% της ανθρώπινης ενέργειας! Σε αυτή τη φάση περνάμε στην απόλυτη ενεργοποίηση των κυττάρων μας, παράγοντας μέγιστη ενέργεια αλλά και πολύ καλύτερη διάθεση. Είναι ουσιαστικά η τελική φάση του προγράμματος όπου γλυκά φρούτα – και ποιοτικές γλυκαντικές ουσίες επιτρέπονται.