Τροφές που νικούν τις ασθένειες


Ποια είναι τα ισχυρότερα διατροφο-φάρμακα κατά του καρκίνου;

Ποια είναι τα ισχυρότερα διατροφο-φάρμακα κατά των καρδιαγγειακών νοσημάτων;

Ποια είναι τα ισχυρότερα διατροφο-φάρμακα κατά του καρκίνου του Διαβήτη;


Αυτά είναι ελάχιστα απο τα στοιχεία που εμπεριέχονται στο βιβλίο

«Τροφές που Νικούν τις Ασθένειες: Συνταγές Γενετικής Διατροφής & Διαλειμματική Νηστεία»


Η Γενετική Διατροφή είναι εδώ, και μπορεί να κάνει την άμυνα του οργανισμού μας πανίσχυρη!!!


Τα 7 κλειδιά της ιάσης

Η έννοια της Ίασης, απαντάται σχεδόν σε όλους τους πολιτισμούς, κυρίως όμως στα αρχαία Ελληνικά Ασκληπιεία, την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και την Αγιουβέρδα.

Στην Αρχαιότητα η Διατροφή ήταν συνυφασμένη με την θεραπεία όντας το θεμέλιο αντιμετώπισης πάσα νόσου και ασθένειας. Οι αρχαίοι γιατροί γνώριζαν άριστα πως δεν υπάρχει μονοθεραπεία.

Τα 75 τρισεκατομμύρια κύτταρά μας, δεν είναι μόνο ύλη, αλλά και ενέργεια.Μια ενέργεια που ξεπερνάει ακόμα και την μεγαλύτερη φαντασία, καθώς ένα μέτρο ανθρώπινων κυττάρων παράγει την απίστευτη ενέργεια των 10.000.000 volt!!!Την ώρα που η πιο άμεση καταστροφική δύναμη της Φύσης ο κεραυνός παράγει μόλις 100.000 volt!!!

Γι’ αυτό η αληθινή Ίαση, είναι ένα σύνολο πραγμάτων, είναι τα Επτά κλειδιά της Ίασης, και αυτά τα μυστικά θα ξεκλειδώσουμε μαζί.Σκοπός του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας είναι να κάνει προφανή τα αφανή. Να σας φανερώσει αυτά που είναι αόρατα για τους περισσότερους ανθρώπους.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν αυτό το υπέροχο ταξίδι έχοντας και τα επτά κλειδιά στα χέρια μας!

Αρχαία Ελληνική Ιατρική

« Οι άνθρωποι ζητούν την Υγεία τους απο τους Θεούς, χωρίς να γνωρίζουν πως οι προυποθέσεις, βρίσκονται μέσα τους »

Δημόκριτος

…Καθημερινά, ερχόμαστε σε επαφή με ανθρώπους, που είτε δεν καταλαβαίνουν είτε δεν θέλουν να καταλάβουν. Ανθρωποι που τους δείχνεις το φεγγάρι και κοιτούν το δάχτυλο!

Άνθρωποι υπερ-αναλυτικοί, που πνίγονται μέσα στον δαίδαλο του μυαλού τους, εστιασμένοι στο δέντρο και τις μικρο-λεπτομέρειες, αλλά ποτέ στο δάσος και την μεγάλη εικόνα.

Ικανότατοι να εντοπίζουν το λάθος και το πρόβλημα, αλλά ποτέ την χαρά, το φως και κυρίως την ευγνωμοσύνη.

Ακόμα και όταν έρχονται να ζητήσουν βοήθεια, το κάνουν με επίκριση και αλαζονεία, γιαυτό και θα παραμείνουν για πάντα άρρωστοι.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι σε κατάσταση άρνησης, και το μόνο που θα πετύχετε συνεχίζοντας να προσπαθείτε, είναι να χαλάσετε την υπερπολύτιμη ψυχοσυναισθηματική σας ισορροπία.

Μην σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας σε σχέσεις – ανθρώπους που βρίσκονται σε συγκρουσιακή κατάσταση. Απλά θα σας φθείρουν.

Είσαι μοναδικός – ή και σου αξίζει το καλύτερο!

Μην βαλτώνεις σε καταστάσεις που δεν αξίζουν το κόπο.

Κάνε το βήμα μπροστά, για όλους εκείνους που αξίζουν, για όλους εκείνους που είναι σαν εσένα!


Οι πολεμιστές της γαίας και ο κακός άρχοντας Τοξικόσιους

Τα Μανιτάρια-θεραπευτές, ο κύριος Ινόνοτος και ο κύριος Γανόδερμας, άρχισαν να χορεύουν γύρω γύρω τραγουδώντας ένα γλυκό τραγουδάκι για να ζητήσουν βοήθεια από όλα τα καλά πλασματάκια της Γης!

“Σκαντζόχοιροι, Αλεπούδες, και Πουλιά! Δέντρα, Φρούτα και Άνθη μοσχοβολιστά!

Όλοι στο πλάι μας σταθείτε! Με την δύναμη του Δάσους συνταχθείτε!

Το τέλος του κακού Άρχοντα πλησιάζει! Του δάσους η Λαμπερή Γιορτή Χαράζει!

Φρούτα, Μούρα και Καρποί! Θα πλημμυρίσουνε την Γη!”

Τραγουδούσαν και χόρευαν και όλη η Γη γύρω τους ξυπνούσε, απαντώντας στο χαρούμενο κάλεσμά τους!

Ο πρίγκιπας των δράκων

Σε έναν κόσµο µυθικό, μαίνεται ένας πόλεµος: Αντίπαλοι, τα δύο µέλη της βασιλικής οικογένειας των δράκων, ο Κρόνος, που επιθυµεί την επικυριαρχία σε καθετί ζωντανό, και η Ηώ, που θέλει την ισορροπία.

Από αυτή την τιτανοµαχία θα επιζήσουν ελάχιστοι, και η ισορροπία θα επικρατήσει µόλις για µια χιλιετία. Χίλια χρόνια µετά, ο Κρόνος θα φέρει στον κόσµο δαίµονες από τη διάσταση της φωτιάς, για να τον υπηρετήσουν και να πολεµήσουν για χάρη του. Τότε η Ηώ, µόνη πιστή από τους δράκοντες της γενιάς της, θα σώσει ένα νεογέννητο αγοράκι από τα νύχια των δαιµόνων, για να γίνει ο ήρωας στην τελική µάχη.

Το όνοµά του: Ορίωνας. Μια ιστορία φαντασίας με επικά στοιχεία που συνδυάζουν περίτεχνα την ελληνική μυθολογία με εκείνη των σκανδιναβικών χωρών, με ήρωες που συναντάμε για πρώτη φορά. Δράκοι που ζουν σε ένα φανταστικό σύμπαν μάχονται με όλες τους τις δυνάμεις ο ένας ενάντια στον άλλο, αλλά και ενάντια στις ανθρώπινες αδυναμίες τους.