Η κυτταρίτιδα, αποτελεί ασθένεια, καθώς πρόκειται για την συσσώρευση τοξινών στο λεμφικό σύστημα και τα λιποκύτταρα, ακριβώς κάτω απο τις στοιβάδες του δέρματος (υφή πορτοκαλιού). Καμμία κρέμα ή άλοιφη, δεν μπορεί να καθαρίσει πραγματικά τον εξωκυττάριο χώρο και τους λεμφαδένες – λιποκύτταρα, όπου συσσωρεύονται οι τοξίνες αν δεν αποτοξινωθούν τα ζωτικότερα όργανα Αποτοξίνωσης: Ήπαρ – Νεφροί και Λεμφικό Σύστημα.Σε 3 εβδομάδες, ο συνδιασμός των ειδικών ομοιοπαθητικών, και απόλυτα φυσικών αντιοξειδωτικών – αντιφλεγμονωδών, αποτοξινώνουν και ενισχύουν τις λειτουργίες του Ήπατος, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζουν τους Νεφρούς και αποσυμφορούν το Λεμφικό σύστημα, καθαρίζοντας έτσι και τις στοιβάδες του δέρματος (κυτταρίτιδα) απο τις συσσωρευμένες Τοξίνες.

Το Ήπαρ όμως εκτός απο το ισχυρότερο όργανο αποτοξίνωσης, είναι και το μοναδικό όργανο που “καίει” το λίπος μετατρέποντας το σε ενέργεια!

Έτσι στην 2η Φάση του Προγράμματος, έχοντας Αποτοξινώσει και Αποσυμφορύσει Ήπαρ και Λεμφαδένες, περνάμε στην Ενεργοποίηση του Μεταβολισμού, δηλαδή στον Πυρήνα των κυττάρων:

Τα Μιτοχόνδρια! Εκεί που παράγεται το 95% της ανθρώπινης ενέργειας! Τα ειδικά Ένζυμα – Συνένζυμα – Καταλύτες, μετατρέπουν τα μιτοχόνδρια σε πραγματικές μηχανές πυρηνικής ενέργειας, καίγοντας λίπος, και προσφέροντας αστείρευτη ενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό!

Έτσι έχουμε μέγιστη λιπόλυση, αλλά και πρωτόγνωρη ενέργεια, μιας και το λίπος είναι η κορυφαία και πιο σταθερή μορφή ενέργειας την οποία το σώμα μας συσσωρεύει για την επιβίωσή μας!

Κατηγορία
Tags / Λέξεις Κλειδιά