Η Ομοτοξικολογία, είναι η σύνθεση τριών λέξεων: Homo = Άνθρωπος | Τοξίνη | Λογία = Επιστήμη.


Η επιστήμη των ανθρώπινων τοξινών βασίζεται στην Ομοιοπαθητική του Πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη, όμως εν αντιθέση με την συμβατική Ομοιοπαθητική, αντιλαμβάνεται ότι μια ασθένεια έχει πολλές ρίζες και χτυπάει ταυτόχρονα πολλά όργανα του ανθρώπινου σώματος. Οπότε αντί να δυναμοποιεί 1 ουσία σε 1 συχνότητα, δυναμοποιεί πολλές ουσίες σε πολλές συχνότητες έχοντας εκπληκτικά άμεσο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Το κυριότερο θεμέλιο της Ομοτοξικολογίας είναι τα λόγια του Claude Bernard: «Τα παράσιτα δεν είναι τίποτα. Το εσωτερικό περιβάλλον είναι τα πάντα»Ο Πατέρας της φυσιολογίας γνώριζε πως υπάρχουν μόνο δύο αιτίες για την ασθένεια ενός ανθρώπου : Οι Τοξίνες & τα Παράσιτα.Όμως και τα Παράσιτα για να αναπτυχθούν χρειάζονται ένα όξινο – τοξικό περιβάλλον. Γιατί κανένα παράσιτο δεν μπορεί να αναπτυχθεί σε Υγιές – Αλκαλικό περιβάλλον.Άρα οι Τοξίνες είναι η Αιτία για κάθε πρόβλημα.

Η Ομοτοξικολογία βασίζεται στην βαθιά κυτταρική Αποτοξίνωση και στέκεται ειδικά στην Αποτοξίνωση του Εντέρου – Νεφρών – Ήπατος – Λεμφικού Συστήματος αλλά και ρύθμιση Νευρικού Συστήματος – Εγκεφάλου μιας και η τοξικότητα των αρνητικών Σκέψεων είναι η ισχυρότερη τοξίνωση που μπορεί να δεχτεί το ανθρώπινο σώμα.Σε Συνεργασία με άριστη Διατροφή & Κίνηση τα αποτελέσματα σε Ευεξία – Αποτοξίνωση είναι εξαίρετα.


Κατηγορία
Tags / Λέξεις Κλειδιά