Η ρήση του Ηράκλειτου “Τα πάντα ρει” έμελλε να αποκωδικοποιήσει αυτό που η μοριακή βιολογία ανακάλυψε χιλιάδες χρόνια αργότερα. Πως δηλαδή κάθε μόριο βρίσκεται σε συνεχή – ασταμάτητη κίνηση και πως τίποτα δεν παραμένει σταθερό.Κάθε όργανο του ανθρώπινου σώματος έχει την δική του κίνηση – συχνότητα η οποία είναι απολύτως μοναδική και ονομάζεται ιδιοσυχνότητα (η δική του συχνότητα).Την δεκαετία του ’30 ο Royal Raymond Rife, με την βοήθεια του εκπληκτικού Nikola Tesla μέτρησε τις συχνότητες κάθε οργάνου ξεχωριστά αναγνωρίζοντας την ιδανική συχνότητα στην οποία «κινούνται» τα κύτταρα κάθε οργάνου.

Όταν ένα όργανο ασθενεί, παύει να κινείται στην ιδανική του συχνότητα, οπότε αντιλαμβανόταν οτι το όργανο ασθενούσε!Όμως ο Rife δεν στάθηκε απλώς στα όργανα του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά μέτρησε και τις συχνότητες των πιο γνωστών παρασίτων!Και αντιλήφθηκε πως ο βιοσυντονισμός μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους με δύο τρόπους:

Επαναφέροντας τα όργανά μας στην ιδανική τους συχνότητα. Σκοτώνοντας τα παράσιτα τα οποία προκαλούν πλήθος ασθενειών στον άνθρωπο.

Με την χρήση του βιοσυντονισμού κατάφερε να εξολοθρεύσει τα παράσιτα με έναν εξαιρετικά απλό τρόπο:Η συσκευή συντονιζόταν με την συχνότητα του παρασίτου, και τα ανάγκαζε να ταλαντώνονται όλο και περισσότερο φθάνοντας στο απόλυτο σημείο κορεσμού.

Το παράσιτο δεν μπορούσε να ταλαντωθεί άλλο με αποτέλεσμα να διαλύεται η εξωτερική μεμβράνη των κυττάρων του. Στην κυριολεξία ανατινάζονταν!Αυτό επιβεβαιώθηκε ξανά και ξανά από διάφορους επιστήμονες Ρώσους και Γερμανούς και πλέον θεωρείτε ιατρική συσκευή στη Ρωσία. Προς το παρών στην ευρώπη έχει έγκριση ως συσκευή Ευεξίας αν και στην Γερμανία έχει κερδίσει δικαστική διαμάχη για την θεραπεία αλλεργιών!Ήδη υπάρχουν πλήθος κλινικών μελετών που είναι στην διάθεση όλων.

Στα επόμενα χρόνια, ο βιοσυντονισμός θα είναι η κορυφαία αφάρμακη θεραπεία, όντας ένα εκπληκτικό εργαλείο στην υπηρεσία του ανθρώπου.


Κατηγορία
Tags / Λέξεις Κλειδιά