Μέγιστη Αθλητική Επίδοση O.C.P
Όταν μιλάμε για Επαγγελματίες Αθλητές, μιλάμε για μέγιστη κυτταρική απόδοση και τρομακτικές απαιτήσεις σε ενέργεια αλλά και μικροθρεπτικά στοιχεία.
H Οξείδωση και οι φλεγμονώδεις διαδικασίες, είναι ο Νο1 εχθρός της αθλητικής απόδοσης, αλλά και η βασικότερη αιτία τραυματισμών, πτώση του ανοσοποιητικού συστήματος (Watson et al. 2005; Powers et al 2008; Gross et al. 2011; Shanelly et al. 2011).
Υπολογίζεται οτι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, δαπανούν περίπου 1500 θερμίδες σε έναν αγώνα, οι κορυφαίοι πυγμάχοι στα μεσαία βάρη (75 κιλά) χρειάζονται περίπου 4,500 – 6,000 θερμίδες την ημέρα, ενώ οι κορυφαίοι οδηγοί της Φόρμουλα 1, δέχονται τέτοια καταπόνηση που χάνουν 3 κιλά υγρά μετά απο κάθε αγώνα! (Bangsbo et al. 2006). Το Πρόγραμμα Μέγιστης Κυτταρικής Απόδοσης μπορεί να κάνει την διαφορά ανάμεσα σε έναν καλό επαγγελματία αθλητή, και έναν κορυφαίο επαγγελματία, με ότι αυτό συνεπάγεται σε οικονομικά ωφέλη αλλά και στην ικανότητα του αθλητή να αναρρώνει ταχύτερα, και να παραμένει περισσότερα χρόνια σε κορυφαίο επίπεδο.Η στρατηγική που ακολουθούμε, βασίζεται στην απόλυτη κάλυψη των αναγκών του επαγγελματία αθλητή που προκύπτουν απο:– Αλλαγές στο p.H (Αλκαλοποίηση).– Οξύτητα οργάνων.– Φλεγμονώδεις διαδικασίες.– Οξειδωτικoύς – Toξικούς παράγοντες.– Στρεσογόνους Παράγοντες.Έτσι, μπορούμε και ενεργοποιούμε με απόλυτα ασφαλή τρόπο και εντός των νόμιμων αθλητικών πλαισίων τα κύτταρα σε:– Αντιοξειδωτικές υπερτροφές.– Μη τοξικές Φυτικές πρωτείνες.– Αντι – Ψυχοστρεσογόνους διατροφικούς παράγοντες.– Αντιφλεγμονώδεις φόρμουλες.– Φόρμουλες υπερπλήρωσης σε 92 μέταλλα και ιχνοστοιχεία.– Αντιπαρασιτικές φυτικές φόρμουλες.– Δομημένο – Ενεργοποιημένο νερό.– Πλήρες Φάσμα Πολυφαινολών.– Πλήρες Φάσμα Φυτοχημικών στοιχείων.
Με αυτόν τον τρόπο έχουμε την άμεση θρέψη, οξυγόνωση και ενυδάτωση των κυττάρων του αθλητή. Η ανάρρωση του αθλητή γίνεται πολύ πιο γρήγορα επεμβαίνοντας δραστικά στην μείωση της φλεγμονώδους διαδικασίας (Buonocore et al 2015).
Η επαρκής και συνεχή αντιοξείδωση του αθλητή, σταματάει τους στρεσογόνους παράγοντες και τις οξειδωτικές ρίζες οξυγόνου, αζώτου, καθώς και την παραγωγή του άκρως οξειδωτικού παράγοντα της Ομοκυστείνης, παράγοντες υπεύθυνους για την δραματική μείωση της αθλητικής απόδοσης (Gross et al. 2011; Elkington et al. 2015). H πλήρης και συνεχής αποτοξίνωση του αθλητή βοηθάει στην συνεχή και μακράς διάρκειας μέγιστη απόδοση του, παρουσιάζοντας εμφανώς λιγότερους τραυματισμούς (Powers et al. 2008; Nieman 2007; Elaine et al 2017).
Tέλος η απο-παρασίτωση του αθλητή, τομέας που ελάχιστα αθλητικά κέντρα ασχολούνται παγκοσμίως, μπορεί να προκαλέσει τεράστια διαφορά στην αθλητική του απόδοση, στο ανοσοποιητικό του σύστημα , αλλά και στην ψυχοσυναισθηματική του κατάσταση (Roberts 1986; Friman et al. 2000; Muller 2011). Έτσι, συνολικά, έχουμε μια πλήρης και Ολιστική προσέγγιση στις ανάγκες και απαιτήσεις ενός κορυφαίου επαγγελματία αθλητή.
